-->






Before — A flat-topped single story building, formerly a butcher shop and small town market, was being used by the current owner as corporate headquarters for a growing lumber company. The brick building had deteriorated and the owner needed extra space to accommodate the thriving business. The challenge was to blend the new structure in with the surrounding residential area, which was comprised of turn-of-the-century homes.

After — The building was stripped inside and out to prepare for updating electrical, mechanical, plumbing and remodeling. The expansion added a second story with large dormers and insulated the entire structure. The second story space features additional office space and a large conference/training room. The exterior of the building was covered in top-of-the-line, low maintenance materials in colors and styles that complement nearby homes.